Kako odabrati odgovarajuću Mige čestitku?

Mige čestitke kreirane su sa željom da svaku prigodu učine posebnom. U našoj ponudi trenutačno imamo 30 različitih dizajna čestitki za razne trenutke koji su podijeljeni u četiri kategorije.

1. Čestitke za zaljubljene

Ova je kategorija prepuna romantičnih i šaljivih dizajna među kojima ćeš sigurno pronaći nešto za svoju bolju polovicu. Međutim, ova kategorija ne mora biti rezervirana samo za zaljubljene jer Volim te, Ti si meni sve na svijetu, Ti si moje sunce i Fališ mi idealne su čestitke za članove obitelji ili bliske prijatelje.

2. Čarobne riječi i ostalo

Znaš li nabrojati četiri čarobne riječi? Upravo su one bile inspiracija za našu drugu kategoriju proizvoda. Postoje te neke svakodnevne situacije koje često zaboravimo obilježiti. Neprestano žurimo i zaboravimo uživati u trenutku. Baš smo zato kreirali ovu kategoriju kako bismo obilježili svakodnevne „male“ trenutke koje dijelimo sa svojim najbližima. Sigurni smo da će ove čestitke svakome izmamiti osmijeh na lice.

3. Rođendanske i party čestitke

A little party never killed nobody, zar ne? Iskoristi naše čestitke iz ove kategorije za proslave i oduševi domaćina originalnom porukom.

4. Sezonske čestitke

Sezonske čestitke odličan su odabir za Valentinovo, Dan žena, Majčin dan i ostale sezonske prigode. Barem tada imaš priliku pokloniti prigodnu čestitku i učiniti taj dan još posebnijim. Ne brini se, podsjetit ćemo te na vrijeme da se takva prigoda bliži.