Četiri savjeta za lakše pisanje čestitki

Odabrati savršenu čestitku nije lako, a još je teže osmisliti što u nju napisati. Najlakše je odabrati uniformiranu čestitku u kojoj već nešto piše i time si olakšati posao. Što je sasvim u redu ako je to način darivanja koji preferiraš. Mi bismo te ipak voljeli potaknuti da svakoj čestitci daš osobni touch i potrudiš se osmisliti originalan tekst kojim ćeš nekome uljepšati dan. Zato ti u nastavku donosimo četiri savjeta koji bi ti u tome mogli pomoći.  

#1 Prisjeti se vaših zajedničkih uspomena

Vaši zajednički trenuci mogu ti biti neiscrpan izvor inspiracije. Bilo da je riječ o lijepim ili onim manje lijepim trenucima koje ste zajedno prošli, oni su izgradili vaš odnos. Prisjeti se tih trenutaka i trajno ih zabilježi u jednu od naših čestitki. U čestitku također možeš zalijepiti vašu fotografiju i time upotpuniti doživljaj.

#2 Pusti da te osjećaji vode

Našom čestitkom možeš izraziti svoje osjećaje koje se možda bojiš ili sramiš reći naglas. Razumijemo te jer ponekad je stvarno teško izreći ono što mislimo. Odaberi jednu od naših čestitki i dopusti osjećajima da te vode.

#3 Upotrijebi vašu internu foru

Sigurno postoji neka fora koju samo vi razumijete. Koliko god ona bila glupa, ona vaš odnos čini posebnim. Uvrsti jednu takvu foru u tekst čestitke i izmami osmijeh na lice svojoj dragoj osobi.

#4 Jednostavno čestitaj

Poanta čestitke je obilježavanje neke prigode. Zato jednostavno čestitaj – rođendan, godišnjicu, uspjeh ili nešto drugo. Učini svaku prigodu posebnom.